Az új NAPENERGIA PLUSZ PROGRAM komoly lehetőséget kínál mindazoknak, akik környezetbarát és fenntartható energiamegoldásokban gondolkodnak. A 65%-kos napelem támogatásnak köszönhetően mindössze 34% önrésszel megvalósíthatja napelemes projektjét! 

Mit kell tudni a NAPENERGIA PLUSZ PROGRAMRÓL?

A 75 milliárd forintos keretösszegű pályázat keretében számos lehetőség áll rendelkezésére, ideértve a napelemeket, a hőszivattyúkat, a napkollektorokat, a hővisszanyerő szellőztetőket és a pellet kazánokat is.

Fontos megjegyezni, hogy a pályázat várható kiírása 2024 januárjára tehető. Azok, akik még nem rendelkeznek napelemes rendszerrel, számíthatnak a 65%-kos támogatásra.

Milyen változásokra számíthat?

A támogatási program célja a háztartások saját célú termelésének és felhasználásának, valamint energetikai szempontú öngondoskodásának ösztönzése.

A program keretében a háztartásoknak lehetőségük van telepíteni egy Hatékony Magán Kiserőművet (HMKE), amelynek teljesítménye 4-5 kW, és rendelkezik egy 7,5-10 kWh kapacitású energiatárolóval. A támogatás mértéke a beruházás összköltségének maximum 66%-át fedezi, de nem haladhatja meg az 5 000 000 Ft-ot.

Fontos kiemelni, hogy kizárólag új beruházások részesülhetnek támogatásban. Az új rendszer telepítése során nincs területi korlátozás, így bárki, bárhol él az országban, jogosult lehet a program előnyeire.

A támogatási kérelmek benyújtására az elérhető keret kimerüléséig van lehetőség. A jelentkezők kérelmeiket idősorrendben nyújthatják be, és az elbírálás is ezen sorrend alapján történik. A program tehát azoknak is nyitott, akik gyorsan döntenek és cselekszenek, hiszen az elérhető keret a gyorsabb pályázóknak kedvez.

Ez a kezdeményezés nemcsak a háztartásoknak nyújt lehetőséget az energetikai öngondoskodásra, hanem hozzájárul az ország energiahatékonyságának növeléséhez és a fenntartható fejlődés támogatásához is. A támogatott beruházások révén az egyéni háztartások is fontos szerepet játszhatnak az ország zöld átalakulásában.

Az általunk kínált csomagajánlatról az alábbi oldalon olvashat bővebben!

Mi a teendő most?

Ahhoz, hogy kihasználja a NAPENERGIA PLUS PROGRAM által nyújtott lehetőségeket, keressen minket most és legyen az elsők között, akik felkészülnek az új környezetbarát energiaváltásra. Kérjen személyes konzultációt, hogy segíthessünk megtalálni az optimális megoldást! 

Ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget, indítsa el a saját napelemes projektjét a NAPENERGIA PLUSZ PROGRAM segítségével!