Klíma Paks

Energiatakarékos, költséghatékony hűtő- és fűtőklímák telepítése és forgalmazása garanciával Pakson.

Klíma telepítése Tolna-megye

Klímaszerelő Paks

Legyen szó a forró nyárról vagy a hideg téli napokról, a megfelelő hőmérséklet otthonában mindig fontos. Paks és Tolna megye területén a JézéSolar vállalkozásunk az elektromos fűtés növekvő igényére építve új területre lépett a klímatechnika világában. Fő profilunk a napelemes rendszerek telepítése, és a növekvő gázárak nyomán egyre inkább felmerül a klímaberendezések kiépítésének igénye.

Paks és Tolna megye területén egyre növekvő igény mutatkozik a korszerű és energiatakarékos hűtő-fűtő klímaberendezések iránt. Az elektromos fűtéssel összefüggő tevékenységeink mellett kiemelkedően fontosnak tartjuk a klasszikus klímatechnika lehetőségeit is, így szolgáltatásunk magában foglalja a hagyományos klímaszerelést is.

A JézéSolar csapata lelkes és magasan képzett szakemberekből áll, akik mindig a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák a napelemes rendszerek és klímaberendezések telepítése és karbantartása során.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken. Örömmel válaszolunk kérdéseire és segítünk klímaberendezéseinek telepítésével, karbantartásával és javításával kapcsolatos ügyekben. Bízzon bennünk abban, hogy az ideális klímakörnyezetet biztosítjuk Önnek, hogy otthonában vagy irodájában mindig kellemes hőmérséklet és tiszta levegő várja Önt.

Válassza a JézéSolar-t, a megbízható és tapasztalt klímaszerelőt Pakson és Tolna megyében!

A légkondicionálás ma már nem luxus, hanem mindenki számára elérhető.

Csapatunk örömmel segít megtalálni Önnek a megfelelő klímaberendezést, ezért keressen minket bizalommal!

Klímáink EU-szabványoknak megfelelően inverteres működésűek, így nemcsak hűtésre, de fűtésre is tökéletesen alkalmasak. Az előnyök közé tartozik, hogy a légkeverésnek köszönhetően gyorsabb és gazdaságosabb a felfűtés, így a hagyományos fűtőtestekkel szemben jelentős megtakarítást érhet el. Ha napelemes rendszerrel is rendelkezik, akkor akár további számlák nélkül is önfenntartó módon hűtheti vagy fűtheti otthonát.

Rólunk:

Két évtizedes generál kivitelezési tapasztalattal, elhivatott és felkészült szakembereinkkel, valamint prémium gyártók minőségi termékeivel biztosítjuk ügyfeleink teljes elégedettségét. Cégünk székhelye Bonyhádon található. Tervezés és telepítés mellett vállaljuk a klímaberendezések tisztítását és karbantartását is. Keresse munkatársainkat bizalommal!

Szolgáltatásaink

Garanciális Klímatelepítés

Klímák karbantartása

Klímatisztítás és fertőtlenítés

Ingyenes felmérés Bonyhádon

Klímák típusai

Két kategóriát különböztetünk meg: a monoblokk, valamint a split klímát. Ahogy elnevezésük is utal rá, a monoblokk klímák egy egységből állnak, míg a split klímák több egységből tevődnek össze.

MONOBLOKK

Ezen klímáknak nincs külön kültéri és beltéri egysége, legelterjedtebb példája a mobilklíma.
Nincsenek csövek, nincs rögzített helye az egységnek, nem igényel különösebb szakértelmet az üzembe helyezése, cserébe teljesítménye elenyésző, fogyasztása ezzel szemben nem feltétlenül gazdaságos, és bár mobilisak, a hozzátartozó kivezető cső illetve az egység elhelyezése szintén helyigényes, valamint a kondenzvíz eltávolítása sincs automatikusan megoldva.

SPLIT

Minden légkondícionáló berendezés mely több egységből áll ebbe a kategóriába sorolandó. 
Ellenben a monoblokk klímával, ezeknek a beszereléséhez szakember szükségeltetik. A külső és a belső egység is fix helyet kap, valamint a közöttük szükséges hűtőközegért felelős csőrendszer elhelyezése is. Egy kültéri egység több belső egységet is képes kiszolgálni.

A számunkra megfelelő klíma kiválasztása

Mielőtt megvennénk az első klímaberendezést amelyik megtetszik, érdemes átgondolni mit is szeretnénk pontosan. Ezen rendszerek tervezése a legtöbb embernél hosszú távra szól, melyhez manapság számtalan termék közül lehet választani, több gyártótól is.

Mekkora az otthoni villamoshálózatunk

Első és legfontosabb lépés az otthoni villamoshálózat ellenőrzése, amennyiben a hálózat nem alkalmas egy klímával való bővítésre, szükséges lehet ennek átalakítása.

A légkondícionáló teljesítménye

Általános ökölszabálynak mondható a 0,1 kW/m2 , így például a 3,5kW-os teljesítménnyel rendelkező klíma egy 35 m2  helyiség kiszolgálásra is alkalmas lehet. Ez azonban csupán ökölszabály, további tényezők mint a szigetelés, a nyílászárók száma és mérete, valamint a belmagasság is szerepet játszanak. Kérje munkatársaink segítségét!

TANÁCSADÁS

Válaszolunk kérdéseire. Legyen szó alapanyagról, technológiáról, tetőről, helyigényről, gazdaságosságról, finanszírozásról.

Klíma szerelő Paks

Klíma telepítés Paks

Klímatechnika Paks

Klímaszerelés Paks

GermanHungary