Klímatechnika

Energiatakarékos, költséghatékony hűtő- és fűtőklímák garanciával.

Napelem telepítése Tolna-megye

Hűtő és fűtő klímák

Legyen a legforróbb nyár vagy a leghidegebb tél, a hőmérsékletre otthon ne legyen gondja

A légkondícionálás ma már nem luxus, mindenki számára elérhető. 

Csapatunk örömmel segít megtalálni az Ön számára megfelelő klímát, keressen minket bizalommal!

Klímáink EU-szabvány szerint mind inverteresek, így nem csupán hűtésre, de fűtésre is alkalmasak.
Előnyei a „hagyományos” fűtőtestekkel szemben a légkeverésnek köszönhetően a gyorsabb és gazdaságosabb felfűtés.
Amennyiben napelemes rendszerrel is rendelkezik, a hálózatra kötve megoldhatja vele önerőből lakása hűtését/fűtését akár további számlák nélkül. 

Rólunk

Két évtizedes generál kivitelezési tapasztalattal, elhivatott és felkészült szakembereinkkel, valamint prémium gyártók termékeivel biztosítjuk ügyfeleink számára a teljes elégedettséget. Cégünk székhelye Bonyhádon található. Tervezés és telepítés mellett vállaljuk a klímák tisztítását és karbantartását is. Keresse munkatársainkat bizalommal!

Szolgáltatásaink

Garanciális Klímatelepítés

Klímák karbantartása

Klímatisztítás és fertőtlenítés

Ingyenes felmérés Bonyhádon

Klímák típusai

Két kategóriát különböztetünk meg: a monoblokk, valamint a split klímát. Ahogy elnevezésük is utal rá, a monoblokk klímák egy egységből állnak, míg a split klímák több egységből tevődnek össze.

MONOBLOKK

Ezen klímáknak nincs külön kültéri és beltéri egysége, legelterjedtebb példája a mobilklíma.
Nincsenek csövek, nincs rögzített helye az egységnek, nem igényel különösebb szakértelmet az üzembe helyezése, cserébe teljesítménye elenyésző, fogyasztása ezzel szemben nem feltétlenül gazdaságos, és bár mobilisak, a hozzátartozó kivezető cső illetve az egység elhelyezése szintén helyigényes, valamint a kondenzvíz eltávolítása sincs automatikusan megoldva.

SPLIT

Minden légkondícionáló berendezés mely több egységből áll ebbe a kategóriába sorolandó. 
Ellenben a monoblokk klímával, ezeknek a beszereléséhez szakember szükségeltetik. A külső és a belső egység is fix helyet kap, valamint a közöttük szükséges hűtőközegért felelős csőrendszer elhelyezése is. Egy kültéri egység több belső egységet is képes kiszolgálni.

A számunkra megfelelő klíma kiválasztása

Mielőtt megvennénk az első klímaberendezést amelyik megtetszik, érdemes átgondolni mit is szeretnénk pontosan. Ezen rendszerek tervezése a legtöbb embernél hosszú távra szól, melyhez manapság számtalan termék közül lehet választani, több gyártótól is.

Mekkora az otthoni villamoshálózatunk

Első és legfontosabb lépés az otthoni villamoshálózat ellenőrzése, amennyiben a hálózat nem alkalmas egy klímával való bővítésre, szükséges lehet ennek átalakítása.

A légkondícionáló teljesítménye

Általános ökölszabálynak mondható a 0,1 kW/m2 , így például a 3,5kW-os teljesítménnyel rendelkező klíma egy 35 m2  helyiség kiszolgálásra is alkalmas lehet. Ez azonban csupán ökölszabály, további tényezők mint a szigetelés, a nyílászárók száma és mérete, valamint a belmagasság is szerepet játszanak. Kérje munkatársaink segítségét!

TANÁCSADÁS

Válaszolunk kérdéseire. Legyen szó alapanyagról, technológiáról, tetőről, helyigényről, gazdaságosságról, finanszírozásról.

Klíma szerelő Bonyhád

Klíma telepítés Bonyhád

Klímatechnika Bonyhád

GermanHungary