Napelemes cég Tolna-megyében

Napelem telepítés Tolna-megye 

| Napelem kalkulátor

NAPELEMES RENDSZER TERVEZÉSE

Tapasztalataink, valamint tanácsadó és tervező mérnök munkatársaink szakmai felkészültsége elengedhetetlen ahhoz, hogy az Ön igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítse az általunk készített tervdokumentáció. Legyen szó egy vagy három fázisú, hálózatba tápláló vagy sziget üzemű rendszerről, elektromos gépjármű töltéséről, biztos lehet abban, hogy a legjobb helyen jár. Bonyhádon székhelyel cégünk, így ha Ön Bonyhád és környékén él és gyorsan szeretne választ kapni a kérdéseire, esetleg ajánlatot akkor ne habozzon! Keresse munkatársainkat.

KIVITELEZÉS

Kizárólag SolarEdge rendszer telepítésével foglalkozunk, melynek oka egyértelmű. A legjobbat nyújtjuk, kompromisszumok nélkül. Az „okos” inverter számtalan előnye közül kiemelkedő az akár 20%-os többlettermelési lehetőség is, mely jelentősen csökkentheti a megtérülési időt.

BŐVÍTÉS

Gyakran előfordul, hogy az alultervezettség vagy az évek során növekvő energiaigény miatt egy meglévő napelemes rendszer teljesítménye nem elegendő. Márpedig ha valaki egyszer megtapasztalta a zöld rendszerek előnyeit, az nem fogja beérni félmegoldásokkal. Vállalkozásunk vállalja meglévő rendszerek bővítését, újratervezését is minden fenntartás nélkül.

KARBANTARTÁS

Az általunk tervezett és kivitelezett rendszerek gondozásmentesek, műszaki felülvizsgálatot vagy ellenőrzést nem igényelnek. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a panelek felületére lerakódott szennyeződés csökkenti a beáramló fény mennyiségét, így néhány %-kal csökkenhet a termelés. Az eső ugyan lemossa a koszolódások nagy részét a panelekről, de (hosszan tartó esőmentes időszakokban vagy gyenge esőzések alkalmával) előfordulhat, hogy a csapadék által támogatott öntisztulás nem bizonyul elég hatékonynak a vastag porréteg (ez jellemzően mezőgazdasági művelés alatt álló területek közelében fordul elő), szmog, pollen vagy a madárürülék ellen. Ilyenkor vegyszer nélküli, langyos vízzel le lehet öblíteni a napelemeket. Figyelni kell arra, hogy ne lépjen fel túlzottan nagy hőmérséklet-különbség a panelek felületén, ezért a tisztítás elvégzése a kora reggeli órákban vagy gyenge napsütés mellett ajánlott. Hótakaró esetén a panelek „leolvasztják” magukról a havat, de igény esetén kellő gondossággal és óvatossággal a hó könnyedén lelökhető a tükörsima felületnek köszönhetően a napelemekről.

SZERVIZELÉS

Vállaljuk SolarEdge rendszerek garanciális, valamint garanciaidőn túli szervizelését. Szakembereink elsődleges célja az, hogy a javítást minél rövidebb idő alatt elvégezzék annak érdekében, hogy a rendszerek újra a lehető legnagyobb teljesítménnyel dolgozzanak. Helyszíni felmérést követően árajánlatot készítünk, melynek elfogadása utána azonnal megkezdjük a javítást.

TANÁCSADÁS

Válaszolunk kérdéseire. Legyen szó alapanyagról, technológiáról, tetőről, helyigényről, gazdaságosságról, finanszírozásról vagy akár telepítés utáni bővítési, fejlesztési lehetőségekről, készséggel állunk rendelkezésére. Az épület adottságait és az Ön igényeit figyelembe véve végezzük a tervezés minden pontját.

Napelem telepítése Tolna-megye

Biztonság

Az általunk kínált rendszerek gondozásmentesek, működésüket távolról felügyeljük, melyekre hosszútávú – akár 30 év – garanciát vállalunk.

GermanHungary